Новини

Admiral Markets спечели две награди за Най-добър Брокер


Уважаеми търговци,

Този октомври на изложението Expo Börsentag Berlin 2016, Admiral Markets UK получи награди в две категории: "Най-добър Forex Брокер за 2016" и "Най-добър CFD Брокер за 2016".

Събитието бе организирано от BrokerVergleich.de: над 3000 клиенти са гласували за брокери в различни категории. Процесът на подбор на победителите...


Виж всички


Промени във времето за търговия, поради края на DSTУважаеми търговци,

Моля, имайте предвид, че през следващата седмица, считано от 31 октомври до 06 ноември 2016, ежедневните търговски почивки ще се изместят с 1 час назад. Това означава, че търговията ще отваря и затваря един час по-рано.

Необходимо е тази временна корекция да се направи, защото САЩ превключва от...


Виж всички


Компенсации заради срива на GBPUSD в петък по сметките Admiral.MarketsУважаеми търговци,

В петък, 7 октомври 02:07 ч. (EET), британската лира бързо се срина надолу спрямо другите валути, заради опасенията за "твърд Brexit".

Ликвидността бе пометена за кратък период от време, в резултат на ценообразуването на GBP от големите банки и брокерски къщи при много различни и противоречиви нива.

Нашата...


Виж всички


Големи движения на британската лира се случиха тази нощ


Уважаеми търговци,

Снощи, петък 7-ми октомври 2016 г., имаше силни движения на котировките на валутните двойки с GBP (британска лира или паунд). Новините, слуховете и още за "Hard Brexit" изиграха своята роля.

Екстремната волатилност, значителните гапове, по-високите слипидж и спредове са резултатът от такива извънредни събития на пазара.

Такиви събития...


Виж всички


Chung Yeung фестивал; График за търговия на 10.10.2016Моля, имайте предвид, че на 10 октомври 2016 г. графикът за търговия за CFDта на Hang Seng Index (HSI50) ще бъде променен, заради фестивала Chung Yeung.

HSI50 няма да може бъде на разположение до 04:15 часа българско време на 11-ти Октомври, 2016.

Моля, имайте предвид, че има по-високо ниво на...


Виж всички