Блог на трейдъра

Технически индикатори, които всеки трейдър трябва да познава


Преди ерата на компютрите и графичния софтуер индивидуалните търговци и маркет мейкърите са използвали този търговски метод, за да се ориентират за вероятната посока на цената. Днес, той е оръжие в арсенала на всички търговци, но образователната инициатива на Admiral Markets ТRADER 007 Ви дава два специални инструмента, които предварително...


Виж всички


GBP Flash crash: Печеливши стратегии при подобни събития


За напредналите трейдъри събитието Flash crash на GBP от изминалата седмица беше шанс да извлекат ползи при "събуждането на пазарите" от търговията в рейндж. За начинаещите беше нещо невиждано до момента. Равносметката е, че доста спечелиха, но и доста загубиха.

Запознайте се лично с един от професионалните трейдъри, които се...


Виж всички


Анализ на цената и обема


Уважаеми трейдъри,

Admiral Markets представя на Вашето внимание нов трейдинг метод, разработен специално за нашите клиенти от професионалният трейдър Васил Стоянов. Защо точно анализ на цената и обема и приложим ли е той на Форекс пазара? Как да го добавите към Вашият арсенал от търговски умения?

Във видеото по-долу, ще...


Виж всички


Използвайте CFDта на индекси, за да защитите своето портфолиото


Инвеститорите имат редица налични опции, които ще им позволят да намалят експозицията си при неблагоприятно движение в техните портфейли от акции. Един от най-добрите начини за хеджиране на портфейл от акции е да се използват ДЗРта върху индекси. Много големи топ акции се движат в тандем с индекса, когато...


Виж всички


Един от най-добрите софтуери за управление на сметката


Това е прост, лесен за използване софтуер и отнема само допълнително секунда или две, за да го настроите. Освен това, не струва и стотинка, може да Ви спести пари и може драстично да увеличи шансовете Ви за успех.

Знаем, че е трудно да си го представите, предвид факта, че сте...


Виж всички